Domácí konopná čokoláda

Máte rádi sladké? Připravte si chutnou domácí čokoládu z konopného másla a kvalitního kakaa.

Domácí konopná čokoláda

Počet porcí: 5

Kalorická hodnota: 556 kal

Celkový čas přípravy: 20 min.

Čas vaření: 10 min.

Čas přípravy: 10 min.

Suroviny na přípravu:

  • konopné máslo (ghí) - 50 g
  • kvalitní kakao - 2 lžíce
  • cukr - 1-2 lžíce
  • konopná semínka - 1 lžíce
  • mléko

Příprava

Na tento recept nebudete potřebovat mnoho ingrediencí. Vystačíte si s konopným máslem, kakaem a cukrem.

Postavte dva hrnce do sebe tak, aby dno horního sedělo v hrnci spodním. Do spodního hrnce nalejte vodu a přivete ji k varu. Do horního hrnce, který je ze spodu zahříván vřící vodou, takže jeho teplota nepřekročí 100 stupňů celsia, dejte rozpustit konopné máslo. Přidejte kakao a cukr, rozmíchejte. Míchejte důkladně, aby se cukr dobře rozpustil.

Můžete přidat kokos, oříšky, konopná semínka, mléko případně i sušené ovoce.

Nakonec nechte čokoládu ve formičce ztuhnout v ledničce.

.
.
Používáme ověření věku Adulto