+420 212 812 670|info@zelenazeme.cz

Hlavní informace
 Připojte komentář 

Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) je rostlina, která se v tradiční medicíně používá po staletí, zejména v Asii a na Balkáně. V poslední době si však získává popularitu i v západním světě díky svým širokým terapeutickým přínosům. V tomto článku se podíváme na účinky kotvičníku a jeho použití.

Účinky kotvičníku zemního

1. Podpora hormonální rovnováhy: Kotvičník zemní je známý tím, že pomáhá zvyšovat hladinu testosteronu u mužů a estrogenů u žen. To může vést ke zlepšení sexuálního zdraví, zvýšení libida a zlepšení celkového pocitu pohody.

2. Zlepšení fyzického výkonu: Díky svým adaptogenním vlastnostem může kotvičník zvyšovat fyzickou výkonnost a vytrvalost. Mnoho sportovců jej používá jako přírodní doplněk ke zlepšení tréninkových výsledků.

3. Podpora zdraví srdce: Kotvičník může pomoci snížit hladinu cholesterolu a podporovat zdraví kardiovaskulárního systému, což je důležité pro prevenci srdečních onemocnění.

4. Podpora imunity: Kotvičník má antioxidační vlastnosti, které mohou pomoci chránit tělo před volnými radikály a zlepšovat imunitní systém.

5. Zlepšení nálady a snížení stresu: Některé studie naznačují, že kotvičník může mít pozitivní vliv na snížení úrovně stresu a zlepšení nálady.

Jak dlouho trvá, než začnu pociťovat účinky kotvičníku?

Účinky kotvičníku mohou být patrné již po několika dnech až týdnu pravidelného užívání. Každý organismus je však jiný, a proto se může doba nástupu účinků lišit.

Mohu kotvičník užívat dlouhodobě?

Ano, kotvičník lze užívat dlouhodobě, ale jako u všech doplňků stravy je dobré po několika měsících udělat přestávku, aby se předešlo případným nežádoucím účinkům.

Formy kotvičníku

Konopný protein s kotvičníkem s příchutí kakao/banán. Na podporu energie ...

Cena
Jednotková cena:1 098 Kč/kg
 21.89 EUR
Prodejní cena549 Kč

Konopná směs Mužská síla - jedinečná směs s konopím a kotvičníkem ...

Cena
Jednotková cena:2 041 Kč/kg
 5.94 EUR
Prodejní cena149 Kč

Jak zjistím, zda potřebuji doplnit kotvičník?

Zda potřebujete doplnit kotvičník, můžete zjistit na základě několika indikátorů. Kotvičník zemní je obvykle užíván k podpoře hormonální rovnováhy, zlepšení fyzické výkonnosti a celkového pocitu vitality.

Zde jsou některé situace, kdy by vám kotvičník mohl být prospěšný:

  • Snížené libido nebo sexuální výkonnost
  • Nízká hladina energie a únava
  • Problémy s hormonální nerovnováhou
  • Zhoršený fyzický výkon a svalová síla
  • Stres a špatná nálada

Konopný protein s kotvičníkem: Dvojnásobná síla přírody

V našem e-shopu nabízíme unikátní kombinaci konopného proteinu s kotvičníkem zemním. Tento produkt je ideální pro ty, kteří chtějí zlepšit své fyzické výkony, podpořit růst svalové hmoty a zároveň využít pozitivní účinky kotvičníku na hormonální rovnováhu.

Proč zvolit konopný protein s kotvičníkem od Zelené Země?

1. Vysoký obsah bílkovin: Konopný protein je bohatý na všechny esenciální aminokyseliny, což z něj činí kompletní protein vhodný pro vegetariány a vegany.

2. Podpora regenerace: Kombinace proteinu a kotvičníku podporuje rychlejší regeneraci po fyzické zátěži a zlepšuje svalový růst.

3. Přírodní složení: Náš produkt neobsahuje žádné umělé přísady, sladidla ani konzervanty, takže se můžete spolehnout na čistotu a kvalitu.

4. Jednoduché použití: Stačí přidat jednu odměrku do svého oblíbeného smoothie, rostlinného mléka nebo jogurtu a máte rychlou a výživnou dávku energie.

Kotvičník zemní a konopný protein s kotvičníkem představují ideální kombinaci pro každého, kdo chce podpořit své zdraví přírodními prostředky. Pokud máte jakékoli další otázky ohledně těchto produktů, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu, abychom vám pomohli vybrat to nejlepší pro vaše potřeby.

Konopný protein s kotvičníkem s příchutí kakao/banán. Na podporu energie ...

Cena
Jednotková cena:1 098 Kč/kg
 21.89 EUR
Prodejní cena549 Kč

Konopný čaj s kotvičníkem pro muže

Konopný čaj s kotvičníkem je skvělou kombinací dvou silných přírodních ingrediencí, které společně podporují zdraví a pohodu. Tento čaj spojuje uklidňující vlastnosti konopí s revitalizujícími účinky kotvičníku zemního, což z něj činí ideální nápoj pro ty, kteří hledají přírodní podporu pro tělo i mysl.

Konopná směs Mužská síla - jedinečná směs s konopím a kotvičníkem ...

Cena
Jednotková cena:2 041 Kč/kg
 5.94 EUR
Prodejní cena149 Kč

Kdo by neměl kotvičník užívat?

Těhotné a kojící ženy, lidé s hormonálními poruchami, lidé s nízkým krevním tlakem, lidé c diabetem, alergici (alergičtí na rostliny z čeledi kacibovitých).


 Autor článku: Lucie Garabášová

Připojte svůj příspěvek...
Komentovat jako nepřihlášený uživatel
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Buďte první a připojte svůj příspěvek.

Další informace